Naši treneri

Svi polaznici našeg kluba rade po posebno prilagođenom programu za svaki uzrast. Trenažni proces i tehnologija rada bazira se na konstantnom formiranju pravilnog izvođenja individualne tehnike i taktike, kao i usavršavanju fundamentalnih vještina koje čine košarkašku igru. Treninzi su organizovani tako da uz osnovne taktičko-tehničke individualne vještine, kroz posebne vježbe razvijamo motoričke sposobnosti kod djece, koordinaciju, preciznost, brzinu, balans.

Svi treneri u klubu posjeduju ogromno iskustvo stečeno dugogodišnjim igranjem, kao i treniranjem djece različitih uzrasta. Strpljenje i entuzijazam uz pedagoški pristup i iskustvo koje posjeduju nam daju za pravo da garantujemo kvalitetne treninge. Izuzetno je važno napomenuti da su na treninzuma prisutna po dva trenera, kako bi što kvalitetnije i temeljnije sprovodili namijenjeni plan i program rada za svaku selekciju.

Treneri koji rade u klubu su Savo Đikanović, Dragan Pejić, Marko Kokotović, Balša Petrović, Miloš Jelovac, Danilo Grbović, Vladan Đukanović, dok im dragocjenim savjetima i ogromnim iskustvom pomaže osnivač kluba i legenda Jugoslovenske košarke Vlado Šćepanović!