O NAMA

Osnivači košarkaškog kluba All Star i ljetnjeg košarkaškog kampa u Kolašinu, su naši poznati košarkaški asovi Vlado Sćepanović i Savo Đikanovic.

Kao ljudi kojima je košarka zanimanje i praktično životno opredeljenje, a cijeneći ostvarene rezultate i prepoznatljivost naših imena u Crnoj Gori i van naših granica,došli smo na ideju da organizujemo ozbiljan košarkaški klub, koji će biti posvećen radu sa djecom. Ideja je  koncentrisana na obučavanje i usavršavanje tehničko-taktičkih elemenata kroz igru i druženje.

Već nakon četiri sezone rada možemo reći da All Star prerasta u ozbiljan i ambiciozan klub, koji broji preko 250 članova sa tendencijom daljeg rasta. Cilj nam je da iz svakog djeteta izvučemo njegov maksimum kroz posebne programe koji su prilagođeni svakom uzrastu.

Klub je organizovan za dječake i djevojčice  uzrasta od 6 – 18 godina.

9eec3e9c271505c2ee3b014bfd020994

Vlado Šćepanović

Vlado Sćepanović, rođen 13.11.1975 u Kolašinu gdje je igrao za Gorstak do 1993 godine, kada prelazi u podgoričku Budućnost sa kojom osvaja dva prvenstva i dva kupa Jugoslavije. Prvi je kapiten reprezentacije Crne Gore u istoriji od njenog osnivanja 2006 godine.
Osvajač zlatne medalje na Svetskom prvenstvu 1998 godine u Atini, osvajač zlatne medalje na Evropskom prvenstvu 2001 godine u Istanbulu, bronzana medalja na EP u Francuskoj 1999 godine,sve sa reprezentacijom Jugoslavije.
Učesnik Olimpijskih igara 2000 godine u Sidneju i 2004 godine u Atini.
Takođe je igrao za Efes Pilsen iz Istanbula sa kojim je učestvovao na final four Evrolige i osvojio iste godine kup Turske, Partizan iz Beograda sa kojim je osvojio dvije titule prvaka tadašnje Srbije i Crne Gore, Fortitudo iz Bolonje, Panatinaikos iz Atine sa kojim je osvojio dvije titule prvaka Grčke i jedan kup, Paok iz Soluna, Granada iz Granade, Mursija iz Mursije i Panelinios iz Atine.Završio sjajnu karijeru 2011 godine u dresu reprezentacije na Evropskom prvenstvu u Litvaniji. Nakon igračke karijere posvetio se trenerskom poslu, u ulozi prvog trenera Budućnosti iz Podgorice, a nakon toga kao desna ruka italijanskog trenera Andrea Trinkijerija prvo u bivsem Evroligasu Bambergu. Od sezone 2020/21 postaje prvi trener Partizana iz Beograda!

Savo Đikanović

Savo Đikanovic, rodjen 28.02.1975 u Podgorici, dijete podgoričke Budućnosti koji je najveći dio svoje karijere proveo igrajući za mnoge grčke klubove. Osvajač je prvog trofeja u istoriji Budućnosti, Kup Jugoslavije 1996 godine. Takođe je igrao za Mornar iz Bara, Lovćen sa Cetinja, Hemofarm iz Vršca sa kojima je osvojio i ABA ligu 2004-te godine i igrao uzastopno dva polufinala Uleb Cupa. Igrao je i za evropskog prvaka Olimpijakos iz Atine, Olimpiu iz Larisse, Kolossos sa Rodosa, Trikala iz Trikale, Marussi iz Atine, Ickarus iz Atine, Etha sa Kipra sa kojom je i osvojio prvenstvo te države, Igokei iz Laktaša, Jaszbereny iz Mađarske, Teodo iz Tivta.
Posle 25 godina u košarci, dugačku karijeru je završio u svojoj 39 godini.

21.12.2004 Vrssac
Hemofarm-Le Man Uleb Kup                  
Savo Djikanovicc(D) iz Hemofarma i
Skelin Mate(L) iz Le Mana
Foto:Aleksandar Djorovic