Treneri u našem klubu

Kroz klub je prošlo preko 300 dječaka i djevojčica koji se počev od najmlađih članova raduju svakom sledećem treningu i druženju. Uz zanimljive treninge koje smo pripremili polaznici našeg kluba će osim fundamentalnih stvari vezanih za košarku, uz pomoć naših trenera razvijati i kreirati karakter koji će im pomoći kako u sportu tako i van njega.

Treneri koji rade u klubu su Savo Đikanović, Dragan Pejić, Marko Kokotović, Bojan Bakić i Darko Zarubica. Oni posjeduju ogromno iskustvo stečeno dugogodišnjim igranjem, kao i treniranjem djece različitih uzrasta. Strpljenje i entuzijazam uz kvalitet i iskustvo koje posjeduju nam daju za pravo da garantujemo kvalitetne treninge. Izuzetno je važno napomenuti da su na treninzuma prisutna po dva trenera, kako bi što kvalitetnije i temeljnije sprovodili namijenjeni plan i program rada za svaku selekciju.

SAVO ĐIKANOVIĆ

Savo Đikanović je bivši košarkaš koji je 15 sezona proveo van Crne Gore igrajući za mnoge klubove širom Evrope.  Osvajač je i prvog trofeja u istoriji Budućnosti, Kup Jugoslavije 1996 godine. Takođe je igrao za Mornar iz Bara, Lovćen sa Cetinja, Hemofarm iz Vršca sa kojima je osvojio i ABA ligu 2004-te godine. Igrao je i za evropskog prvaka Olimpijakos iz Atine, Olimpiu iz Larisse, Kolossos sa Rodosa, Trikala iz Trikale, Marussi iz Atine, Ickarus iz Atine, Etha sa Kipra sa kojom je i osvojio prvenstvo te države, Igokei iz Laktaša, Jaszbereny iz Mađarske, Teodo iz Tivta. Poslije 25 godina u košarci igračku karijeru je završio u svojoj 39 godini. Od osnivanja kluba, radi kao trener u svim selekcija košarkaškog kluba All Star.

DRAGAN PEJIĆ

Dragan Pejić je bivši košarkaš koji je karijeru započeo zajedno sa Vladom Sćepanovićem igrajući za Gorštak iz Kolašina u sjajnoj generaciji koja je bila juniorski vicešampion u nekadašnjoj zajednici Srbije i Crne Gore. Igrao je za Gorštak iz Kolašina, Budućnost iz Podgorice, Goricu, Mogren iz Budve, Rudar iz Pljevalja, Mornar iz Bara, Maribor iz Slovenije, Čelik iz Zenice, Valbona iz Albanije, Rudnik iz Bjeljine. Trenerski posao je započeo u vodeći Kolašinski Gorštak (I Crnogorska liga) u ulozi trener-igrač. Takođe je radio kao pomoćnik Mihajla Pavićevica u mladoj reprezentaciji Crne Gore na Evropskom prvenstvu u Litvaniji.

ALL STAR 2018 (151 of 186)

MARKO KOKOTOVIĆ

Marko Kokotović je trener koji već preko 10 godina sa uspjehom radi sa mlađim kategorijama u Crnoj Gori. Iskustvo je sticao radeci u klubovima Fair-Play(2006- 2008),Podgorica(2008-2012), Bkm(2012-2013) i Mladost(2014-2017). Osim rada u klubovima radio je kao individualni trener za mlade igrače. U sezoni 2017/18 sa kadetskom selekcijom naseg kluba (2002/03) osvojio trece mjesto u zemlji i bronzanu medalju. Ne sumnjamo da će Marko svoje iskustvo i veliku posvećenost prenijeti svim našim članovima na pravi način.

Bojan Bakić

Izuzetno nam je zadovoljstvo da objavimo ce Bojan Bakić biti jedan od trenera u All Star-u, ne sumnjamo da ce njegovo ogromno igračko iskustvo pomoći u radu sa selekcijama našeg kluba.
Nekada starter prve generacije evroligaške Budućnosti i strijelac prvog koša u istoriji reprezentacije Crne Gore, je započeo karijeru u Buducnosti iz Podgorice, gdje je osvojio 3 titule tadašnje Jugoslovenske Yuba lige 1999/2000/2001, kao i Jugoslovenski kup 2001 godine. Nakon toga se seli u Hemofarm iz Vršca gdje je proveo 4 sezone i osvojio Jadransku Ligu u sezoni 2004/05.
Pored pomenutih klubova nastupao je za Maroussi (Grčka),Czarni Slupsk (Poljska), Trikalu (Grčka), Metalac (Srbija), Kryvbasbasket (Ukrajina), Vef Rigu (Letonija), Ventspils (Letonija), Kolin (Česka), Barsy (Kazakhstan).
Sa reprezentacijom Crne Gore je učestvovao na Evropskom Prvenstvu 2013 godine.
Sa mlađim selekcijama Jugoslavije (U16/U18) je osvojio 2 zlatne medalje na Evropskim prvenstvima 1999 i 2000 godine.

Darko Zarubica

Darko Zarubica dolazi iz Danilovgrada. Svoje prve košarkaške korake je naučio U KK Danilovgrad.
Igrao je u svim mlađim selekcijama i bio redovan član seniorske ekipe.
Trenerskim poslom je počeo da se bavi 2006. godine. Radio je sa svim mlađim kategorijama, od pionira do juniora. Trenerskim pozivom se bavi više od 12 godina. Od 2013. do 2019. bio je pomoćni trener seniorske ekipe KK Danilovgrad u kojem je, kako sam kaže, dodatno usavršavao svoje znanje.
Voli rad sa djecom. Smatra da je rad sa mlađim kategorijama zabavan i jako odgovoran posao.
Pored toga što se uvijek trudi da im prenese košarkaško znanje, najvažnije mu je da od svih njih, kroz košarkaške lekcije, napravi dobre ljude.