Treneri u našem klubu

Kroz klub je prošlo preko 200 dječaka i djevojčica koji se počev od najmlađih članova raduju svakom sledećem treningu i druženju. Uz zanimljive treninge koje smo pripremili polaznici našeg kluba će osim fundamentalnih stvari vezanih za košarku, uz pomoć naših trenera razvijati i kreirati karakter koji će im pomoći kako u sportu tako i van njega.

Treneri koji rade u klubu su Savo Đikanović, Dragan Pejić, Marko Kokotović i Vladimir Vuković. Oni posjeduju ogromno iskustvo stečeno dugogodišnjim igranjem, kao i treniranjem djece različitih uzrasta. Strpljenje i entuzijazam uz kvalitet i iskustvo koje posjeduju nam daju za pravo da garantujemo kvalitetne treninge. Izuzetno je važno napomenuti da su na treninzuma prisutna po dva trenera, kako bi što kvalitetnije i temeljnije sprovodili namijenjeni plan i program rada za svaku selekciju.

SAVO ĐIKANOVIĆ

Savo Đikanović je bivši košarkaš koji je 15 sezona proveo van Crne Gore igrajući za mnoge klubove širom Evrope.  Osvajač je i prvog trofeja u istoriji Budućnosti, Kup Jugoslavije 1996 godine. Takođe je igrao za Mornar iz Bara, Lovćen sa Cetinja, Hemofarm iz Vršca sa kojima je osvojio i ABA ligu 2004-te godine. Igrao je i za evropskog prvaka Olimpijakos iz Atine, Olimpiu iz Larisse, Kolossos sa Rodosa, Trikala iz Trikale, Marussi iz Atine, Ickarus iz Atine, Etha sa Kipra sa kojom je i osvojio prvenstvo te države, Igokei iz Laktaša, Jaszbereny iz Mađarske, Teodo iz Tivta. Poslije 25 godina u košarci igračku karijeru je završio u svojoj 39 godini. Od osnivanja kluba, radi kao trener u svim selekcija košarkaškog kluba All Star.

DRAGAN PEJIĆ

Dragan Pejić je bivši košarkaš koji je karijeru započeo zajedno sa Vladom Sćepanovićem igrajući za Gorštak iz Kolašina u sjajnoj generaciji koja je bila juniorski vicešampion u nekadašnjoj zajednici Srbije i Crne Gore. Igrao je za Gorštak iz Kolašina, Budućnost iz Podgorice, Goricu, Mogren iz Budve, Rudar iz Pljevalja, Mornar iz Bara, Maribor iz Slovenije, Čelik iz Zenice, Valbona iz Albanije, Rudnik iz Bjeljine. Trenerski posao je započeo u vodeći Kolašinski Gorštak (I Crnogorska liga) u ulozi trener-igrač. Takođe je radio kao pomoćnik Mihajla Pavićevica u mladoj reprezentaciji Crne Gore na Evropskom prvenstvu u Litvaniji.

unnamed

MARKO KOKOTOVIĆ

Marko Kokotović je trener koji već preko 10 godina sa uspjehom radi sa mlađim kategorijama u Crnoj Gori. Iskustvo je sticao radeci u klubovima Fair-Play(2006- 2008),Podgorica(2008-2012), Bkm(2012-2013) i Mladost(2014-2017). Osim rada u klubovima radio je kao individualni trener za mlade igrače. U sezoni 2017/18 sa kadetskom selekcijom naseg kluba (2002/03) osvojio trece mjesto u zemlji i bronzanu medalju. Ne sumnjamo da će Marko svoje iskustvo i veliku posvećenost prenijeti svim našim članovima na pravi način.

Vladimir Vukovic

Biografija u pripremi

Biografija u pripremi