INDIVIDUALNI TRENINZI (SKILLS ACADEMY)

Skills Academy nudi mogućnost individualnog rada za mlade igrače svih uzrasta, koji žele da unaprijede svoju igru kroz rad i metodu individualnog ispravljanja grešaka u izvođenju košarkaške tehnike i taktike.
Individualan rad sa profesionalnim igračima omogućava stimulisanje razvoja kompletnog potencijala igrača. Radi se na onim košarkaškim elementima koje igrači tokom sezone ne stižu da rade na kolektivnim treninzima i na onim elementima na koje se manje obraća pažnja.

U trenažnom procesu individualni trening ima poseban značaj. Posebna važnost individualnih treninga je u povećanju tehničkog nivoa košarkaša. Treneru pogoduje da ukaže igraču na greške koje opaža pri izvođenju tehničkih elemenata. Na takvom treningu mogu se bolje sistematizovati zadaci koji se daju igraču i lakše ukloniti njegovi nedostaci. Razne oblike individualnog treninga u procesu pripreme košarkaša treba koristiti već u najmlađem uzrastu, kako bi se razvili dobri uslovi za ispoljavanje i usavršavanje individualnih osobina igrača.
Ovakav trening omogućuje:
– veliki broj ponavljanja
– stalna korekcija i brže otklanjanje grešaka
– usavršavanje elemenata koji odgovaraju igraču i njegovim individualnim sposobnostima,
– usavršavanje elemenata odgovarajućeg mjesta na kojem igra u ekipi.
– učenje novih elemenata koji odgovaraju individualnim sposobnostima igrača.

BROJ TRENINGA
Uobičajeni broj treninga tokom školske godine je 2 puta nedeljno i to zavisno od uzrasta. U toku ljetnjeg i zimskog raspusta treninzi se održavaju svakog dana ili zavisno od dogovora sa igračem. Trajanje treninga 60-75 min.

LOKACIJA I TERMINI
Treninzi se održavaju u hali Gimnazije, a termini se zakazuju po dogovoru sa igračem.

TRENER
Treneri koji su uključeni u individualni rad su Savo Đikanović Dragan Pejić.

POUZDANOST
Trudimo se da sa igračima sa kojima radimo izgradimo profesionalni odnos zasnovan na uzajamnom poverenju. Ono što garantujemo je JAK I KVALITETAN TRENING.

PROGRAM I REKVIZITI
Uz posebno osmišljene programe prilagođene djeci sa kojom radimo, u rad su uključeni i mnogobrojni rekviziti uz pomoć kojih nudimo još obimnije i zahtjevnije treninge.

CIJENA

Naši treninzi su osmišljeni kako bi vam pomogli da ostvarite svoj puni potencijal kao igrač. Bez obzira jeste li početnik, napredan ili profesionalni igrač, naši programi nude nešto za svaki nivo obučenosti igrača.
Trening će se sastojati od vježbi koje će poboljšati:

 • ballhandling
 • shooting
 • passing
 • rebounding
 • finishing moves
 • defense
 • foot speed
 • agility and vertical leap
 • speed
 • explosiveness
 • basketball I.Q

“The eight laws of learning are explanation, demonstration, imitation, repetition, repetition, repetition, repetition, repetition” John Wooden

U zavisnosti od načina ostvarivanja i planiranja može se ostvariti: individualni trening u kome učestvuje grupa od nekoliko igrača i individualni trening sa jednim igračem. Za svaku grupu košarkaša/košarkašica  je zadužen jedan trener koji se trudi da svakom igraču posveti sto je moguće više pažnje i da mu ukaže na greške koje treba korigovati velikim brojem ponavljanja i jakim intezitetom treninga.
Cilj nam je da svim zainteresovanim igračima omogućimo maksimalne uslove za kvalitetan trening i oporavak. Čvrsto verujemo da ono može da ide u paru sa prihvatljivom cenom.

Grupni trening (4-5 igrača) Cijena na upit! Mogućnost plaćanja individualnog treninga na mjesečnom nivou (8 treninga), a plaćanje bi išlo unaprijed zbog zakupa hale.

Privatni trening (trening sa jednim igračem) Cijena na upit! Plaćanje treninga nakon odrađenog treninga!

Prijave za individualne treninge su vec pocele!!

KONTAKT:
Savo Đikanović
Tel: 067/032-132
E-mail: skillsacademy12@gmail.com