KLUB

CILJ I IDEJA KLUBA

Klub je osnovan sa jasnim ciljem da se kroz pedagoško-sportski pristup djeca košarkaški obrazuju i napreduju uz socijalizaciju i druženje sa svojim vršnjacima.
Kao ljudima iz košarke nije nam u interesu masovnost, već da se kroz treninge i utakmice kod polaznika naše škole košarke razvije ličnost, upornost, disciplina, odgovornost, kreativnost, timski duh i zajedništvo.

CLANSTVO U KK.ALL STAR DONOSI:

– trenažni proces koji je prilagođen svim uzrastima
– utakmice, turniri, kampovi, takmicenja..
– mogućnost individualnih treninga
– mogućnost naručivanja opreme sa obilježjem kluba po povoljnim cijenama
– pomoć fizioterapeuta u saradnji sa ordinacijom “Pekmen”
– učešće na ljetnjem košarkaškom kampu Kolašin pod povoljnim uslovima
– razna iznenađenja

PROGRAM RADA

Svi polaznici naše škole košarke radiće po posebno prilagođenom programu za svaki uzrast. Trenažni proces i tehnologija rada baziraće se na konstantnom formiranju pravilnog izvođenja individualne tehnike i taktike, kao i usavršavanju fundamentalnih vještina koje čine košarkašku igru. Treninzi su organizovani tako da uz osnovne taktičko-tehničke individualne vještine, kroz posebne vežbe razvijamo motoričke sposobnosti kod djece, koordinaciju, preciznost, brzinu, balans… Opšte je poznato da se specifičnim motoričkim radnjama razvija intelekt kod najmlađih i zato insistiramo na raznolikosti vežbi.

Trudićemo se da kroz naš klub dječaci i djevojčice u selekcijama Mini Basketa, Mlađih Pionira, Pionira, Kadeta i Juniora, razviju ljubav i entuzijazam prema košarci.