VIJESTI 2017/18

VOLCANO ALL STAR 2014 REZIME SEZONE 2017/18!

Košarkaški klub Volcano All Star 2014 je obilježio kraj sezone malom zajedničkom proslavom gdje se napravio rezime jedne veoma uspješne sezone za klub. Proslavi su prisustvovale sve naše selekcije.

Još sredinom sezone naši igrači Vuk Zindović i Aleksa Mugoša su pozvani na pripreme pionirske reprezentacije Crne Gore, kao i kadet Aleksandar Bulatović koji je dobio poziv kadetske reprezentacije Crne Gore. Takođe treba istaći da je poziv na širi spisak kadetske reprezentacije dobio Đorđije Jovanović koji je u naš klub došao na pozajmicu iz ekipe Danilovgrada.

Ipak najveći rezultat u ovoj sezoni, pogotovo iz razloga jer je ipak bila prva takmičarska, napravili su kadeti Volcano All Star-a, koji su vođeni trenerom Markom Kokotovićem odigrali jednu fenomenalnu sezonu koju su krunisali trećim mjestom i bronzanom medaljom na kadetskom Final 4 koji se održao u Podgorici. Moramo da iskažemo veliku zahvalnost klubovima Slavija i Danilovgrad, kao i njihovim trenerima Saši Vekoviću i Borivoju Stanišiću, jer su nam ustupili na pozajmicu Aleksandra Bulatovića (Slavija) i Đorđija Jovanovića (Danilovgrad), koji su odigrali odličnu sezonu uklopivši se sjajno u tim.

Moramo takođe istaći da je poziv na kamp perspektivnih djevojčica do 15 godina, dobila članica našeg kluba 12-godišnja Ivona Đikanović koja će u od 9-17 juna imati prilike da radi sa selektorima ženske reprezentacije Crne Gore Injigezom i Kašćelanom.

Takođe moramo istaći da su na Nike Kamp koji organizuje Nikola Vučević zajedno sa svojom menadzerskom agencijom, pozvani naši igrači Andrija Vojinović i Vuk Zindović. Kamp ce se održati u Baru od 15-17 juna.

U narednom periodu naša Mini Basket selekcija će biti gost jednog od najvećih Mini Basket festivala u Evropi, koji se održava u italijanskom gradu Matera pored Barija. Turnir koji se održava već 26 godina, trajaće od 17-23 juna, a na turniru učestvuje preko 70 klubova iz 42 zemlje. Ne sumnjamo da će ovaj turnir i kompletan program biti neprocenjivo iskustvo za sve naše članove koji su izabrani da reprezentuju klub.

Kao klub smo pokazali da želimo da rastemo, i da uz jedan stručan rad gradimo ime koje ce biti prepoznato samo po maksimalnoj ozbiljnosti i posvećenosti prema svim našim članovima. Kao što smo istakli nekoliko puta nije nam u interesu masovnost, koliko nam je bitno da djeca kroz namijenjene treninge i utakmice razviju ličnost i izgrade karakter.

Od sledeće sezone Volcano All Star 2014 će imati sve takmičarske selekcije, uključujući i juniore.

Ove sezone treneri koji su radili u nasem klubu su bili, Savo Đikanović, Marko Kokotović, Lazar Simonović i Vladimir Vuković.

U organizaciji našeg kluba se i ovog ljeta u tri smjene od 27 juna do 15 jula, održava IV internacionalni košarkaški kamp Kolašin koji će ove sezone biti vjerovatno najposećeniji ikada. Želimo još jednom da obavijestimo sve, da će prijave za kamp biti moguće do samog početka kampa. Nadamo se da će naši članovi ponovo u velikom broju biti sa nama u Kolašinu.

Želimo svim nasim članovima srećan i uspješan završetak školske godine, i jedno lijepo i nezaboravno ljeto koje će im uz odmor posluziti da kroz individualne treninge ili igranje basketa dođu spremni za jednu novu i nadamo se jos uspješniju sezonu!

Još jednom zahvaljujemo na ukazanom povjerenju!

Vlado Šćepanović

Savo Đikanović

Share

Leave a Reply