VIJESTI 2017/18

VOLCANO ALL STAR 2014 SE PLASIRAO NA F4 BASKET4KIDS!

Ekipa Volcano All Star 2014 je izborila plasman na F4 Turnir Basket4Kids koji ce se održati 10 januara. Pomenutog dana će se održati  turnir na kome će osim naše ekipe učestvovati pobjednici svih regija u Crnoj Gori, a to su Junior, As iz Herceg Novog i Centar iz Bijelog Polja. Pobjednik tog turnira predstavljaće našu zemlju na F10 turniru u Beogradu. Treba da napomenemo da će cio turnir F4 organizovati i prenositi sportski kanal Sport Klub! Sigurni smo da će biti više nego zanimljivo jer će osim utakmica biti organizovana raznorazna takmičenja u kojima će pobjednici dobijati vrijedne nagrade.

Volcano All Star 2014 je u prvoj utakmici II turnira pobijedio ubjedljivo ekipu Mega Basketa što mu je bilo dovoljno da obezbijedi ulazak na F4. U drugoj utakmici koja je bila stvar prestiža naša ekipa je odigrala odličnu utakmicu sa ekipom Juniora i bila vrlo blizu iznenađenja, ali to ipak na kraju nije bilo dovoljno za pobjedu. Nadamo se da će naši momci nastaviti sa dobrim igrama i na odlučujućem turniru F4 Basket4Kids 10 marta.

VOLCANO ALL STAR 2014 (Zindović, Jeknić, Mugoša, Stojković, Brnović, Šćepanović, Nikočević, Ćetković, Terzić, Vuković, Bošković, Popović, Čepić, Vukotić, Kadić, Saveljić)

VOLCANO ALL STAR 2014 – MEGA BASKET 34 – 11

VOLCANO ALL STAR 2014 – JUNIOR 23 – 27

Share

Leave a Reply