Entertainment, VIJESTI 2017/18

VOLCANO ALL STAR 2014 PROSLAVIO ZAVRŠETAK GODINE!

Volcano All Star 2014 je na zadnjem treningu u 2017 godini okupio sve svoje selekcije. Iako nismo bili kompletni zbog nemogućnosti svih naših članova da se pojave, možemo konstatovati da smo ipak bili u velikom broju. Prethodnu 2017 godinu možemo pamtiti po tome da smo pokazali da naš klub izrasta u ozbiljan projekat koji će dugo trajati i vjerujemo jednog dana iznjedriti buduće reprezentivce.

Volcano All Star 2014 je već posle dvije godine postojanja stekao veliko povjerenje roditelja i djece, a ove sezone smo nastavili da povećavamo našu armiju. Od samog starta smo svake sezone ubacivali u trenažni proces selekciju po selekciju, pa je tako od ove sezone po prvi put naš klub imao selekciju kadeta koja je već u svojoj prvoj takmišarskoj sezoni, više nego ubjedljivo ostvarila ulazak u Super Ligu Mladih Crne Gore.

Druga takmičarska selekcija su naši Pioniri koji ove sezone takođe igraju Ligu Mladih. Mini Basket selekcija je najbronija u našem klubu i prema njoj se odnosimo sa ogromnom pažnjom jer želimo da svi naši članovi u tom uzrastu od samog starta nauče i zavole košarku na pravi način.

Iz našeg kluba ove sezone, su poziv na okupljanje pionirskih i kadetskih reprezentivnih selekcija Crne Gore dobili Vuk Zindović, Aleksa Mugoša i Aleksandar Bulatović (na pozajmici iz Podgoričke Slavije). Već u januaru nas očekuje kadetska Super Liga Crne Gore, kao i nastavak pionirskog prvenstva Lige Mladih. Takođe selekcija Mini Basketa će kroz turnire i prijateljske utakmice dobijati priliku da pokaže šta su naučili na treninzima.

U organizaciji našeg kluba se narednog ljeta organizuje sada već IV internacionalni košarkaški kamp Kolašin, koji će vjerujemo biti ove sezone još brojniji i vjerujemo zanimljiviji u svakom smislu. Ono što ce biti novina u našem klubu su Individualni treninzi koji će pošeti od februara, a o tome ćemo detaljnije već pošetkom januara.

Glavni cilj našeg kluba ostaje isti, stvaranje ljudi i košarkaša!

Ostaje da svim našim članovima i njihovim porodicama, poželimo srećne novogodišnje i božićne praznike. Želimo vam da uvijek budete srećni  i nasmijani!

Photo Credit Dejan Starcevic

Share

Leave a Reply