INDIVIDUALNI TRENINZI (SKILLS ACADEMY)

Osnivač Skills Academy je Savo Đikanović.
 Skills Academy nudi mogućnost individualnog rada za mlade igrače uzrasta 12+, koji žele da unaprijede svoju igru kroz rad i metodu individualnog ispravljanja grešaka u izvođenju košarkaške tehnike i taktike.
Individualan rad sa profesionalnim igračima omogućava stimulisanje razvoja kompletnog potencijala igrača. Radi se na onim košarkaškim elementima koje igrači tokom sezone ne stižu da rade na kolektivnim treninzima i na onim elementima na koje se manje obraća pažnja.

U trenažnom procesu individualni trening ima poseban značaj. Posebna važnost individualnih treninga je u povećanju tehničkog nivoa košarkaša. Treneru pogoduje da ukaže igraču na greške koje opaža pri izvođenju tehničkih elemenata. Na takvom treningu mogu se bolje sistematizovati zadaci koji se daju igraču i lakše ukloniti njegovi nedostaci. Razne oblike individualnog treninga u procesu pripreme košarkaša treba koristiti već u najmlađem uzrastu, kako bi se razvili dobri uslovi za ispoljavanje i usavršavanje individualnih osobina igrača.

Ovakav trening omogućuje:

– veliki broj ponavljanja
– stalna korekcija i brže otklanjanje grešaka
– usavršavanje elemenata koji odgovaraju igraču i njegovim individualnim sposobnostima,
– usavršavanje elemenata odgovarajućeg mjesta na kojem igra u ekipi.
– učenje novih elemenata koji odgovaraju individualnim sposobnostima igrača.

U zavisnosti od načina ostvarivanja i planiranja može se ostvariti: individualni trening u kome učestvuje grupa od nekoliko igrača i individualni trening sa jednim igračem. Za svaku grupu košarkaša/košarkašica  je zadužen jedan trener koji se trudi da svakom igraču posveti sto je moguće više pažnje i da mu ukaže na greške koje treba korigovati velikim brojem ponavljanja i jakim intezitetom treninga.

BROJ TRENINGA

Uobičajeni broj treninga tokom školske godine je 1-2 puta nedeljno i to zavisno od uzrasta. U toku ljetnjeg i zimskog raspusta treninzi se održavaju svakog dana ili zavisno od dogovora sa igračem. Trajanje treninga 60-75 min.

LOKACIJA I TERMINI

Treninzi se održavaju u halama koje obezbjeđuje trener, a termini se zakazuju po dogovoru sa igračem.

TRENER

Treneri koji su uključeni u individualni rad su Savo Đikanović Dragan Pejić.

POUZDANOST

Trudimo se da sa igračima sa kojima radimo izgradimo profesionalni odnos zasnovan na uzajamnom poverenju. Ono što garantujemo je JAK I KVALITETAN TRENING.

PROGRAM I REKVIZITI

Uz posebno osmišljene programe prilagođene djeci sa kojom radimo, u rad su uključeni i mnogobrojni rekviziti uz pomoć kojih nudimo još obimnije i zahtjevnije treninge.

CIJENA

Cilj nam je da svim zainteresovanim igračima omogućimo maksimalne uslove za kvalitetan trening i oporavak. Čvrsto verujemo da ono može da ide u paru sa prihvatljivom cenom. Naplaćivanje treninga bi se vršilo nakon odrađenog treninga.

Grupni trening (4-5 igrača) Cijena na upit! Mogućnost plaćanja individualnog treninga na mjesečnom nivou, a plaćanje bi išlo unaprijed zbog zakupa hale.
Privatni trening (trening sa jednim igračem) Cijena na upit!
Prijave za individualne treninge su vec pocele!!

KONTAKT:
Savo Đikanović
Tel: 067/032-132
E-mail: skillsacademy12@gmail.com