INDIVIDUALNI TRENINZI

Ove sezone smo odlučili da svim zainteresovanim roditeljima, odnosno djeci u klubu i van njega, ponudimo mogućnost individualnog rada, gdje bi radili u grupama do maksimum 5 igrača sa jednim ili dva trenera.

U trenažnom procesu individualni trening ima poseban značaj. Na individualni trening treba gledati kao na metodu individualnog ispravljanja grešaka u izvođenju košarkaške tehnike i taktike.
Intenzivan je i efikasan što znači igrač može mnogo puta da ponovi elemente, a posebna važnost individualnih treninga je u povećanju tehničkog nivoa košarkaša.. Treneru pogoduje da ukaže igraču na greške koje opaža pri izvođenju tehničkih elemenata. Na takvom treningu mogu se bolje sistematizovati zadaci koji se daju igraču i lakše ukloniti njegovi nedostaci.

Individualni trening omogućava  stimulisanje razvoja kompletnog potencijala igrača. Radi se na onim košarkaškim elementima koje igrači tokom sezone ne stižu da rade na kolektivnim treninzima i na onim elementima na koje se manje obraća pažnja. Za svaku grupu košarkaša/košarkašica  je zadužen jedan trener koji se trudi da svakom igraču posveti sto je moguće više pažnje i da mu ukaže na greške koje treba korigovati velikim brojem ponavljanja i jakim intezitetom treninga.
Razne oblike individualnog treninga u procesu pripreme košarkaša treba koristiti već u najmlađem uzrastu, kako bi se razvili dobri uslovi za ispoljavanje i usavršavanje individualnih osobina igrača.

Ovakav trening omogućuje:

– veliki broj ponavljanja
– stalna korekcija i brže otklanjanje grešaka
– usavršavanje elemenata koji odgovaraju igraču i njegovim individualnim sposobnostima,
– usavršavanje elemenata odgovarajućeg mjesta na kojem igra u ekipi.
– učenje novih elemenata koji odgovaraju individualnim sposobnostima igrača.

U zavisnosti od načina ostvarivanja i planiranja može se ostvariti: individualni trening u kome učestvuje grupa od nekoliko igrača i individualni trening sa jednim igračem.

BROJ TRENINGA

Uobičajeni broj treninga je 1-2 puta nedeljno i to zavisno od uzrasta. Trajanje treninga 1 sat.

LOKACIJA I TERMINI

Treninzi se održavaju u halama koje obezbjeđuje trener, a termini se zakazuju po dogovoru sa igračem.

TRENER

Trener koji je ukljucen u individualni rad je Savo Đikanović.

POUZDANOST

Trudimo se da sa igračima sa kojima radimo izgradimo profesionalni odnos zasnovan na uzajamnom poverenju. Ono što garantujemo je JAK I KVALITETAN TRENING.

PROGRAM I REKVIZITI

Uz posebno osmišljene programe prilagođene djeci sa kojom radimo, u rad su uključeni i mnogobrojni rekviziti uz pomoć kojih nudimo još obimnije i zahtjevnije treninge.

CIJENA

Cilj nam je da svim zainteresovanim igračima omogućimo maksimalne uslove za kvalitetan trening i oporavak. Čvrsto verujemo da ono može da ide u paru sa prihvatljivom cenom. Naplaćivanje treninga bi se vršilo nakon odrađenog treninga.

Mogućnost plaćanja individualnog treninga na mjesečnom nivou, a plaćanje bi išlo unaprijed zbog zakupa hale.

Svi koji su zainteresovani informacije mogu dobiti na telefon 067/032-132, ili na jednom od nasih treninga. Prijave za individualne treninge su vec pocele!!

KONTAKT:

Savo Đikanović
Tel: 067/032-132
E-mail: info@allstar2014.me